30 september 2013 - Goed nieuws – de zorgverzekeraar staat garant!!

Categorie:  Reacties: 0

Vanmorgen ging de telefoon van papa: DSW.. Ze belde persoonlijk even om te zeggen dat ze per direct de garantstelling naar het ziekenhuis gaan sturen! GEWELDIG!! Uiteindelijk is het gelukkig allemaal nog snel geregeld en dat wordt zeer gewaardeerd – weer een zorg minder.

Morgenvroeg ga ik met mama naar Nijmegen om mijn bloed te laten controleren en om met onze Oncoloog het plan voor de bestralingen door te nemen.
 
Afgelopen weekend hebben we een heerlijk weekendje gehad. Het begon afgelopen zaterdag al bij die lieve meiden van mijn oude kinderopvang (Nummereen) in Eersel. Die hadden een ochtend georganiseerd waar ouders hun kinderen konden brengen en waarvan de opbrengsten dan aan onze stichting werden gedoneerd. Daar wilde wij natuurlijk zelf ook wel even bij zijn, zodat we met alle leidsters nog even konden spelen en knuffelen! Helemaal top!!
 
’s Middags kwam Jordy – die de Strongmenrun gelopen heeft – nog even langs om de cheque te overhandigen! Wat een topprestatie heeft hij geleverd door die Strongmenrun te lopen en daarnaast nog eens heel veel geld in te zamelen voor onze stichting.. Hij was terecht heel trots op de cheque van € 1.500,80, waarvan ikzelf het getal mocht onthullen door de papiertjes eraf te trekken. SUPER!!!
 


Zondagmorgen hebben we lekker uitgeslapen en samen ontbijt gemaakt – wat echt al weer heel lang geleden was! Verse broodjes, gekookte eitjes, smootie – aller d’rop en d’ran, heerlijk!
Nadat Morris geslapen had zijn we eerst even bij Wies geweest, die voor ons een fantastische bling-bling riem had geregeld met onze eigen namen en hij had er ook een voor Jasper – SUPER!!Daarna zijn we naar baby Ninthe (petekind van mama), wat erg gezellig was.. Morris en ik konden lekker spelen met Mirthe, terwijl mama met Ninthe aan het knuffelen was.
 
’s Avonds een welverdiend frietje gegeten bij de friettent en uitgeput naar bed.
 
Ook nu lig ik weer lekker te slapen en papa en mama zitten tevreden op de bank!
 
Slaap lekker!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.