4 september 2013 : chemo #6 - dag 2

Category:  Comments: 0

Relaxed..
Vanmorgen toen ik wakker werd wilde ik snel naar Mees, want die gaat vandaag al weer naar huis.. Mama zei dat het nog te vroeg was, dus moest ik nog even wachten – tot de grote wijzer op de 12 staat en de kleine op de 8. Hmmm… OK dan.

Yes, het is 8.00u.. Eenmaal aangekomen bij Mees werd het mama ook wel duidelijk waarom ik erheen wilde – de drakenslippers. Mag ik ze nog even lenen? Mees lag nog lekker op bed, dus die vond alles goed.. prachtig!!
 
Ook kwam er vandaag een meneer die van plas was om een liedje op te nemen met mij en Mees, haha! Ik dacht het niet.. Het enige dat hij eruit kreeg was onze namen en dan was de aandacht al weer weg… DUS. Poging 2 volgt, maar dan niet met ons tweeën in een kamer!
 
Vandaag hebben ze de cocktail die ik in kuur 4 kreeg eraan gehangen. Dat was die cocktail waarvan papa en mama destijds dachten dat ik er wel doorheen zou fietsen, maar daar heb ik flink last van gehad destijds. Ook nu begin ik het een beetje te voelen, hoewel ik de meeste tijd nog hartstikke actief ben.
 
Vanavond kwam opa IJshockey en oma Zonnebloem met papa mee naar Nijmegen. Tante Sidonia, mama en ik hadden net lekker op de snoezelkamer gelegen, dus ik was een beetje moe ervan.
Ik heb samen met papa “mens erger je niet” gespeeld, opa heeft een draak van Lego gemaakt en de vrouwen zaten een beetje te kletsen. De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist was het al 20.00u en ik wilde heel graag slapen.
Ik heb iedereen vriendelijk doch dringend verzocht de kamer te verlaten, zodat ik lekker kon inslapen. Daarna mochten ze weer terug komen, want dan hoor ik het niet meer ;-)
 
Slaap lekker allemaal!!

Comments

Blog post currently doesn't have any comments.
To leave a message you must be logged on. On the right of the screen you can log on with Facebook, LiveID, LinkedIn or OpenID.