5 september 2013 : Chemo #6 – dag 3

Categorie:  Reacties: 0

Vannacht moest ik spugen en gelukkig werd ik op tijd wakker om mijn bakje te pakken. Mama stond ook snel naast het bed en na 3 keer spugen was ik klaar.

Het verdomde slangetje is er weer uitgekomen, maar mama maakte mijn gezicht schoon, slokje water en ik heb weer heerlijk verder geslapen.
 
Vanmorgen hadden papa en mama besloten dat ze aan de dokter gingen vragen of ze direct de TPV (voeding via de “lange lijn”) wilde aansluiten, zodat mij de frustratie van 10 keer een nieuwe sonde-slang en vervolgens alsnog TPV bespaard zou blijven. Gelukkig was de dokter het daar mee eens en dat vind ik ECHT HEEL FIJN!!!
Om te laten zien dat ik toch ook zelf kan eten, heb ik vandaag wat koekjes op en had ik aan papa gevraagd of hij frietjes van de Mac wilde meenemen – LEKKER!!!
 
Vandaag overdag heb ik eigenlijk een hele fijne dag gehad. Mijn kamer is erg fijn, ondanks dat die een beetje klein is, maar er komt veel licht binnen..
Vanmorgen lekker relaxed met mama wat spelletjes gedaan en even in bad geweest. Om 10.45u kwam de juf en mama moest even weg, want dat is op school ook zo ;-). De juf is erg lief (niet zo lief als Juf Marieke natuurlijk) en ze vindt dat ik al heel veel weet en kan – altijd fijn om te horen !!
 
Vanmiddag heb ik een heerlijk tukkie gedaan – van 12u tot 15u! FIJN!! Daarna mocht ik mama nog even helpen met Famoo! armbandjes maken, want die heeft behoorlijk want klandizie gevonden in het ziekenhuis. Alle zusters hebben inmiddels al meerdere types en elke dag komen er wel een paar “binnengelopen” om de bestellingen door te geven, haha! Helemaal top!
 
Vanavond kwam papa en gelukkig had hij de frietjes van de Mac bij zich, waar ik me zo op verheugd had! Met de echte Mac-mayo!Mama moest nog even wat boodschappen doen, dus ik heb met papa nog even samen de draak gebouwd van LEGO en nog een spelletje mens-erger-je-niet. Gezellig!!
 
Om 20.00u ben ik lekker in slaap gevallen en lig nu weer heerlijk in dromenland!
 
Jullie ook lekker slapen straks!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.