6 september 2013 - chemo #6 - dag 4

Categorie:  Reacties: 2

Nog 1 nachtje slapen en dan ben ik officieel 4 jaar oud!!
Ik was al een klein beetje 4jr, omdat ik een paar weken eerder naar school mocht, maar nu heb ik EINDELIJK de ECHTE schoolgerechtigde leeftijd bereikt.. Gelukkig gaat de school hier in het ziekenhuis gewoon door, want ik ben LEERGIERIG !

Vanmorgen toen ik wakker werd moest ik een klein beetje spugen, maar de rest van de dag was ik weer topfit!
 
Vandaag zijn we al de hele dag bezig geweest met kaarten openen, lezen en ze ophangen! Wat heb ik al veel kaartjes ontvangen en wat vind ik het leuk! Het lijken wel allemaal cadeaus, want ik mag ze uitpakken en mama leest ze voor.. Er zit werkelijk waar niet dezelfde bij!! Wat een creativiteit mensen – lijkt haast wel afgesproken werk!
 
Morgen is dan de echte grote dag, hoewel papa en mama zeggen dat we thuis nog een echt feestje gaan geven. Morgen lig ik namelijk nog aan de chemo en we weten niet hoe de bloedwaarden zijn. Met deze chemo mogen we gewoon echt geen risico nemen, dus minimaal bezoek en niet allemaal tegelijk. Het is helaas even niet anders.
 
Desalniettemin gaat iedereen ervoor zorgen dat ik mijzelf toch een beetje jarig ga voelen, aangezien Greetz.nl heeft besloten om alle kaarten die vandaag gemaakt zijn via hun site, morgen per koerier te laten bezorgen – hoe geweldig is dat? De post bezorgt namelijk niet op zaterdag in het ziekenhuis en ze vonden dat toch een beetje sneu – vandaar deze actie! Echt helemaal leuk!! Foto volgt..
 
Nu lig ik lekker te slapen, papa slaapt bij mij op de kamer en mama slaapt met Morris in het Ronald Mac Donald huis..
 
Ik droom over prachtige cadeaus, mooie kaarten, heel veel snoepjes en een mooie taart!
Slaap lekker!!
 

Commentaren

  • Facebook ID - 1830922636   says:

    Hieperdepiep Hoera!!!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Liefs Francis

  •  
  • liveid_1bab1299d73f7c88   says:

    Van harte gefeliciteerd met je 4e verjaardag! Doe je best op school, en hopelijk mag je gauw lekker naar huis! Liefs Tamara

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.