7 september 2013 : IK BEN JJJAAARRIIIIGGG!!

Categorie:  Reacties: 0

En dat al voor de 4e keer!! Ondanks het feit dat er dit jaar op mijn echte verjaardag niet heel veel mensen kunnen komen, is het toch een HEEL bijzondere dag.7 september 2013
IK BEN JJJAAARRIIIIGGG!!
En dat al voor de 4e keer!! Ondanks het feit dat er dit jaar op mijn echte verjaardag niet heel veel mensen kunnen komen, is het toch een HEEL bijzondere dag.

Er waren donderdag en vrijdag al heel veel kaartjes binnengekomen, maar wat er vandaag gebeurd is.. WTF!!! De zuster werd om 11.00u gebeld door de receptie dat er post was voor Faber, echter dat ze het niet konden komen brengen omdat het te veel was. Neem maar een karretje mee zei de receptioniste..
ONGELOFELIJK!! Via-via heeft Greetz het verhaal opgepikt en zijn ze met het geweldige idee gekomen om iedereen gratis kaarten te laten maken tot 20.00u gisteravond. Die zouden dan allemaal vandaag per koerier bezorgd worden EN DAT IS GEBEURD!
 
Papa had in zijn enthousiasme de hele zak met kaarten omgekiept, niet beseffende dat dit wel eens UREN kon gaan duren voordat we alle kaarten hebben opengemaakt, laat staan gelezen – geweldig!
Na een uurtje random pikken van kaarten, kwamen opa ijshockey en oma Zonnebloem met de DRAKENTAART.
Papa heeft besloten om de kaarten “even” op te ruimen en vanmiddag als alle bezoek weg is, weer verder te lezen.
 
Nadat opa, oma, papa en mama mij de cadeau’s hadden gegeven (eindelijk mijn drakenkoffer en drakenslippers!!) hebben we de – hoe kan het ook anders – drakentaart aangesneden. Ik wilde graag het stuk met het vuur van de draak – heerlijk!
 
Om 13.00u was ik toch wel erg moe en stiekem hakt de chemo van vandaag er wel een beetje in, dus ben ik lekker met papa gaan slapen tot 15.00u, want toen stonden opa vrachtwagen en oma I-pad voor de deur. Tante Sidonia en tante Inge waren er natuurlijk ook!
Wat een verwennerij weer! Nu een echte broodtrommel en drinkbeker voor op school, evenals een zaklamp en nachtlamp van – je zou het nooit geraden hebben, maar jawel – de draak.
 
Inmiddels was het anti-misselijkheidsmedicijn uitgewerkt en moest ik helaas spugen. Gelukkig kan ik dat tegenwoordig erg goed en nadat ik mijn mond heb afgeveegd, gaan we weer relatief onverstoord door met waar we mee bezig waren -> I-pad kijken.
Ik mag nu toch mijn bed niet uit en al zeker niet naar het plein, dus alle kindjes waren lekker daar en ik zat afwisselend met alle oma’s en tante’s op de kamer lekker spelletjes te doen.
 
Ook Ome Rini (mijn peetoom) kwam natuurlijk nog even langs met Mijke, Sterre en Benthe! Wat leuk!! Ik kreeg een heel vet kasteel met draken van Playmobil en een HELE grote lolly, waar heel veel kleine lolly’s in zaten!! SUPERDUPER!
 
’s Avonds toen alle gekte voorbij was, heeft papa met Morris nog snel wat Mac Donalds frietjes en kipnuggets gehaald, maar helaas net voordat papa terug was moest ik nog een keer spugen.
Papa heeft mij beloofd dat ik van de week, als ik me weer een beetje beter voel, weer Mac Donalds krijg. FIJN!!
 
We hebben toen nog eens ruim 2 uur kaarten gelezen! Morris en ik maakte de enveloppen open en mama, tante Inge en papa hebben ze gelezen. Score – we zijn bijna op de helft!?!? Whaha, NIET TE DOEN!!
Echt bizar leuk wat zoiets te weeg brengt en wat mensen allemaal schrijven. Er zitten natuurlijk ook heel veel bekenden tussen, maar ook veel mensen die gewoon meeleven en een kaart wilde sturen. Uit alle steden, dorpen en windstreken komen kaarten met soms een heel simpele: Gefeliciteerd, groetjes (zelfs zonder naam), maar ook vaak met hele leuke, mooie, oppeppende, aandoenlijke verhalen!! Echt niet normaal hoe mooi!
 
Nu lig ik lekker te slapen en ik hoop dat ik mijzelf morgen fit genoeg voel om met tante Joyce en ome Ostar te gaan knutselen. Als ik me goed voel, dan gaan papa en mama samen naar het benefiet evenement voor Faber goes USA in het Stadspaviljoen in Eindhoven.
Mocht ik me niet goed voelen, dan blijft een van beiden nog in Nijmegen.
 
Slaap lekker allemaal, bedankt voor alle felicitaties, cadeaus en KAARTEN!!
 

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.