8 september 2013 : Wauw, wauw, wauw – geweldige benefietmiddag!!!

Categorie:  Reacties: 1

Gister was de grote dag voor de benefietmiddag, welke georganiseerd werd in het Stadspaviljoen in Eindhoven.

Marion heeft met een heel bataljon aan vrienden en bekenden gewerkt om te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten en dat is gelukt!!
 
Het was nog een beetje spannend of papa en mama allebei aanwezig konden zijn, aangezien ik zaterdag tegen het eind van de dag mijzelf niet zo lekker voelde. Gelukkig was dat helemaal weg toen ik zondag wakker werd en dankzij ome Ostar en tante Joyce – die mij kwamen vergezellen in het ziekenhuis – konden mijn papa en mama naar Eindhoven toe.
 
Eenmaal aangekomen bij het Stadspaviljoen werd al duidelijk dat aan ALLES veel tijd en zorg besteed was en dat er niemand iets te kort hoefde te komen! Alles was in het teken van Amerika en tot in de puntjes verzorgd.
 
Rond 15.15u gaf Marion op geweldige wijze de aftrap en je kunt wel zeggen dat ze in de wieg gelegd is om op het podium te staan! Heel de middag stond bol van optredens, veilingen en de trekking van de lotjes – maar er was geen moment dat de mensen zich hoefde te vervelen. Alles was vermakelijk en op een leuke manier gebracht!
 
Het is werkelijk ongelofelijk als je jezelf beseft hoeveel mensen het de moeite waard vinden om naar zo’n evenement te komen, hoeveel mensen er aan meegewerkt hebben, hoeveel mensen en bedrijven geld / spullen ter beschikking hebben gesteld voor het evenement, loterij of veiling, werkelijk ontroerend!
 
Op het laatst had Marion zichzelf overwonnen om nog eens een nummertje te zingen voor papa en mama (That’s what friends are for -> www.youtube.com/watch?v=xGbnua2kSa8 ) om ze vervolgens op het podium te roepen voor de overhandiging van de cheque waarop de opbrengst van die dag vermeld stond: € 17.412,10 !!! Absurde opbrengst die ook hun eigen stoutste verwachtingen overtroffen heeft!
 
Mijn papa en mama (en natuurlijk Morris en ikzelf) zijn iedereen enorm dankbaar voor alle inzet en werk, die uiteindelijk geleid hebben tot deze fantastische opbrengt.
 
Het besef dat de wereld niet verrot is en dat er zoveel mensen in beweging komen om mij en heel veel lotgenootjes te willen helpen is meer dan hartverwarmend. De laatste 5,5 maand zijn als een rollercoaster en waarschijnlijk de komende 8 maanden nog steeds. Ergens in mei volgend jaar komt die tot stilstand en hopen we EINDELIJK uit te mogen stappen, zodat we de vele mooie dingen die gebeurd zijn kunnen gaan verwerken.
 
Nogmaals dank iedereen voor het laten slagen van dit evenement, want een ding is zeker: het was een fantastische dag en ABSUZEKER geslaagd!!


Commentaren

  • Judith   says:

    Het was n absolute eer om n steentje bij te kunnen dragen! (In de bediening) heel veel geluk succes gewenst!!!

  •  
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.