9 september 2013 : allerlaatste chemo ooit !!

Categorie:  Reacties: 0

Gistermiddag heb ik de aller-, aller-, allerlaatste chemo gehad van de hele kuur!! Vanaf nu (hopelijk) NOOOOOOOOOOOOOIIIIIIITTTTTTTTT meer chemo!

Vandaag is het een rustdag en morgen om 11.00u komen er heel veel doctoren en zusters op mijn kamer voor de stamcelterugplaatsing. Schijnt een hele happening te zijn, maargoed we zullen het morgen meemaken! Laten we hopen dat dit allemaal goed gaat..
 
Ik ben vandaag wederom zo fit als een hoentje! Vanmorgen lekker met Mascha “hamertje tik” gespeeld totdat de juf kwam. Daarna met de juf puzzels gemaakt en al mijn cadeaus en kaarten laten zien..
Vanmiddag kwam mijn vriend Mees ook weer naar het ziekenhuis, want die gaat met chemokuur #4 beginnen. Mees is helemaal hyper-de-hyper en was blij om mij weer te zien – en ik natuurlijk dat hij er ook weer is!
 
Ook zijn er vandaag nog een aantal cadeaus met de post gearriveerd (waarvoor dank!) en die hebben al een mooie plek gekregen op mijn kamer, die inmiddels wel erg vol begint te raken..
 
Morgen maar weer verder met de postzak, want we moeten nog zo’n 30% van de postzak. Het blijft leuk om alle kaarten uit de enveloppen te halen (net zoals cadeaus eigenlijk) en te zien wat voor kaartje mensen hebben gestuurd evenals de teksten die erop staan. Helemaal top!
 
Ik lig inmiddels al weer lekker te slapen en ben benieuwd wat de dag morgen gaat brengen.
Slaap lekker allemaal!

Commentaren

Blog post heeft op dit moment nog geen reacties.
Om een reactie te plaatsen moet u inloggen. Aan de rechterkant van de pagina kunt u een keuze maken uit inloggen met Facebook, LiveID, LinkedIn of OpenID.